tekst

Beeld in vele soorten

'Een foto maak je tegenwoordig met je mobieltje'. Dat kan. Maar als u echt goed beeld nodig heeft, is een vakman met de beste apparatuur nodig. Wij leveren dat.

Een knappe film of video brengt uw boodschap sterk over. Met een fraaie film van een half uur komt u goed voor de dag. Maar een video van een minuut op internet kan net zo effectief zijn.

Illustraties kunnen opvrolijken, maar ook heel krachtig een serieuze boodschap overbrengen. Wij leveren het, van strak tot losjes, van simpel tot complex.

Sprekende beelden

Beeld spreekt voor zich, als het goed is.
Kies altijd voor beeld dat bij u past, dat goed communiceert wie u bent en wat u biedt.
Onderschat de kracht van beeld niet. Vaak wordt gekozen voor standaardbeeld van een stockbureau. Zulk beeld zegt: ‘wij weten het ook niet’, of: ‘het maakt ons allemaal niet veel uit.’ Die flauwe beelden zijn vaak gratis, maar het gebruik ervan kan uw reputatie schaden.

Origineel beeld, dat u zelf laat maken, kost wel geld. Maar als het uw producten of diensten goed weergeeft, is het nooit duur.
Wij leveren bij voorkeur origineel beeld. Dat kunnen foto’s zijn: portretten, reportages of high-end industriële fotografie. Of illustraties: vrolijke schetsen, technisch tekenwerk, strakke logo’s, infographics of beeldcomposities.

Voor diverse beeldproducties werken wij samen met andere professionals die hun sporen met dit werk hebben verdiend.


Voorbeelden

Logo's logo

Fotoserie's foto-wilgen

Illustratie's kever

Beeldcomposities klok en euro